Известие

Collapse
No announcement yet.

допитване за 147

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

От скоро имам алфа ромео 147 жтд.Като я карах повече километри започна да мирише на неизгоряла нафта.Вдигнах капака и имаше малко нафта зад двигателя ,но не мога да разбера откъде е изтекла.Някои има ли предположения?

Comment

Провери маркучите на дюзите за обратна нафта,с времето се изпичат и пукат.
      Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
      159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
      NEW 159 2.0 JTDm Black TI

Comment

Първоначално публикувано от saranghejs Покажи съобщение
        Здравейте и от мен,
        И аз съм се спрял на същият дизелов модел, колата изглежда като дизайн доста добре. Да попитам къде бих могъл да й направя цялостен преглед в ПЛОВДИВ преди да на правя покупката? Иначе като качество Алфите добри ли са, имам на предвид развалят ли се често/знам че е малко тъп въпрос но все пак да попитам/??
        Ами като всички коли си имат плюсове и минуси.Почитай из форумите за пробелми, виж разделите със смяна на части, ако си направиш пълен достъп до мобилето.бг също има статии с + и - за съответните модели
        Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
        Нагоре по стълбата, която води надолу
        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
          Абсолютно вярно е това, обаче 99,9% от жените не си вкарват двг-то в лютеницата толкова често, колко аз. Иначе, за боята... днес гледах една служебна Фиеста, която 2006, на 63к км. беше за пълно пребоядисване. Ама това се вижда от пръв поглед.
          Точно така,най-много да е по-износен съединителя
          Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
          Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
          Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Ти би трябвало добре да знаеш, че жена шофьор и негър скиор няма Те не знаят какво е това навремменна смяна на предавка, не знаят какво е това амбреаж и че от време на време въпросният педал трябва да се отпуска, не могат да паркират(колата ще е пребоядисвана многократно в определени области) и т.н....[/QUOTE]

Малееее, премълчах за коментара с износването и жената....обаче....колега....ако жените около теб не стават за шофьори, това не значи че всички жени не могат да карат...жените понякога правят дребни глупости от паника обаче големите бели ги правят шофьорите - мъже...и то точно защото си мислят, че са толкова добри шофьори...ама...уви
            АLFA 147 2.O TS, SELESPEED, 2000год.

Comment

Първоначално публикувано от vovata Покажи съобщение
              Провери маркучите на дюзите за обратна нафта,с времето се изпичат и пукат.
              Първоначално публикувано от yanko811 Покажи съобщение
              От скоро имам алфа ромео 147 жтд.Като я карах повече километри започна да мирише на неизгоряла нафта.Вдигнах капака и имаше малко нафта зад двигателя ,но не мога да разбера откъде е изтекла.Някои има ли предположения?
              Извадих дюзите и по тях имаше нагар.Може ли това да е причината за изтичането на нафта.

Comment

Първоначално публикувано от val637 Покажи съобщение
                Малееее, премълчах за коментара с износването и жената....обаче....колега....ако жените около теб не стават за шофьори, това не значи че всички жени не могат да карат...жените понякога правят дребни глупости от паника обаче големите бели ги правят шофьорите - мъже...и то точно защото си мислят, че са толкова добри шофьори...ама...уви
                Вервай ми, познавам много такива - не могат и това е, в това число не включвам тези които ежедневно кълна по софийските улици, след като са ме засекли, бавили, запушили в някоя тясна уличка от непознаване на габаритите на собствената си кола и т.н. Това е действителността за съжаление...
                Giulietta 1,6 JTDm 2013
                156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
                  Вервай ми, познавам много такива - не могат и това е, в това число не включвам тези които ежедневно кълна по софийските улици, след като са ме засекли, бавили, запушили в някоя тясна уличка от непознаване на габаритите на собствената си кола и т.н. Това е действителността за съжаление...
                  аз познавам и много мъже такива. проблема на мъжете ни е че се правим обаче на велики))
                  Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
                  sprint tropheo
                  155/1.8
                  156/2.0 Selespeed

Comment

Първоначално публикувано от fiore Покажи съобщение
                    аз познавам и много мъже такива. проблема на мъжете ни е че се правим обаче на велики))
                    Точно така,ма кат видя някой да се разминава с друг половин час,па има място за ТИР да мине,после ме напушва такъв смях,че ората само псуват жените,ма и те са същите
                    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от fiore Покажи съобщение
                      Ей тва е градивна самокритика
                      Giulietta 1,6 JTDm 2013
                      156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Темата се поизроди доста. Наскоро имаше такава, засягаща уменията на жените-шофьори. Там бях писал, ще пиша и тук. Нека този, който се чувства добър шофьор да заповяда да се пробва на успоредно паркиране с майка ми в някоя от централните градски улици на нашето провинциално градче и да сверим резултатите! За над 20 години шофьорски стаж зад гърба си жената има едно произшествие не по нейна вина и НИТО едно по нейна. Нека си остане така завинаги, да чукам на дърво. БТВ, не става дума за човек, който е взел книжка и никога не е карал кола след това, а за стотици хиляди километри, предимно в градска, макар и провинциално градска , среда.
                        Уменията при шофиране далеч не се изчерпват с даването на газ, 'вкарването в лютеницата', бърнаути и други високотехнологични рейсърски прийоми, които мнозина в днешно време смятат за 'професионално шофиране'
                        _______
                        146 JTD - ex
                        Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщение
                          Темата се поизроди доста. Наскоро имаше такава, засягаща уменията на жените-шофьори. Там бях писал, ще пиша и тук. Нека този, който се чувства добър шофьор да заповяда да се пробва на успоредно паркиране с майка ми в някоя от централните градски улици на нашето провинциално градче и да сверим резултатите! За над 20 години шофьорски стаж зад гърба си жената има едно произшествие не по нейна вина и НИТО едно по нейна. Нека си остане така завинаги, да чукам на дърво. БТВ, не става дума за човек, който е взел книжка и никога не е карал кола след това, а за стотици хиляди километри, предимно в градска, макар и провинциално градска , среда.
                          Уменията при шофиране далеч не се изчерпват с даването на газ, 'вкарването в лютеницата', бърнаути и други високотехнологични рейсърски прийоми, които мнозина в днешно време смятат за 'професионално шофиране'
                          Една птичка пролет не прави
                          Giulietta 1,6 JTDm 2013
                          156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
                            Една птичка пролет не прави
                            Две са, вече
                            Същото мога да потвърдя и за жена ми
                            Ще сложи в малкия си джоб доста рацери, които не умеят да паркират без да потрошат съседните коли, но се пилят по светофарите

Темата е за друго така, че стига с жените шофьори, че мога книга да издам за мои колеги (мъже) във фирмата дето така карат, че ... не ми се коментира

Вече за близо 3 месеца собсвеност на 147 FL мога да кажа само хубави неща

Алфа си е Алфа, каквато и да е тя, с който и да е мотор
                            sigpic

Comment

Моля ,който може да помага .Имам Алфа 147жтд .Когато я купих преди 3 месеца си палеше нормално.Не я карах около 1 седмица и след това нямаше никакъв ток. Смених акумулатора и отново се повтори същата ситуация.Възможно ли е да има утечка на ток и къде е най-вероятно да е проблема.

Comment

Working...
                              X